Hvem er vi?

Den daglige planlægning og drift af Engelykke Pet Food varetages af Bettina Lamp Henriksen, der har beskæftiget sig med ernæring og plejeprodukter til dyr siden 2005. Bettina er klar ved mail eller telefon, såfremt du har spørgsmål til vores produkter.

På den administrative side finder du John Lamp Henriksen, der laver noget af ”alt det andet”, men ligeledes arbejder som vicepolitiinspektør ved Nordjyllands politi, hvor han er leder af Lokalpolitiet i Frederikshavn. John har desuden i perioden 1997 – 2007 haft hobbyopdræt af Schæferhunde under kennelnavnet ”Kennel Grøftekanten”. Det blev til i alt 10 kuld, hvoraf hanhundene primært blev solgt som patruljehunde til politiet. Han har trænet hunde i Dansk Politihunde forening og gennem årene stillet til alt fra lokale konkurrencer til Danmarksmesterskaber.

Som inspiration til vores forretnings produktudvikling har vi mulighed for at gøre brug af et stærkt netværk af ressourcepersoner. Herunder blandt andet producenten af vores foderserier, plejeproduktserie og topopdrætter af Irsk Ulvehund, Pernille Monberg. Pernille er Mag. Scient. fra Københavns Universitet, er freelance skribent for en lang række tidsskrifter om hunde som Sighthound Review, Dogs in Review, Scandinavian Sighthound Magazine og DKKs blad: Hunden. Hendes artikler er hovedsagligt udkommet på Engelsk, men er subsidiært oversat til de fleste europæiske sprog samt russisk og japansk. Pernille Monberg har ejet og opdrættet Irske Ulvehunde siden 1976 under kennel navnet Wolfhouse. Pernille har opdrættet utallige kuld Irske ulvehundehvalpe og har opnået mere end 150 Nationale og internationale championater på sit opdræt. Wolfhouse-hunde og deres afkom er at finde i hele Europa, USA, Canada, Rusland og Sydafrika.