Avlsinformation – Rottweiler:

Heitah’s Ziko
(Rudi Von Der Crossener Ranch x Heitah’s Priska)

DK14288/2011, født 04.08.2011

Kåret i Dansk Politihundeforening
Patruljeklassen

Avlskåret.

HD: A (fri)
AA: 0 (fri)
HD-index: 111 den 1. april 2017
JLPP: N/JLPP

Du kan ved at klikke på videoen nedenfor se Heitah’s Ziko i en træningssituation:

Heitah’s Ziko er fantastisk omgængelig og social. Han har fået sin grundtræning hos Louise Lund i Nørresundby. Ziko blev mentalbeskrevet i september 2013 med en profil helt tæt op af Rottweilerens ønskeprofil. Du kan se resultatet af mentalbeskrivelsen nederst på denne side.

Herudover bestod Ziko sin færdselsprøve i oktober 2014, ligesom han blev udstillet på DKK-udstillingen i Herning i november 2014. Han fik en fin beskrivelse som du også kan se nederst på siden.

På grund af Louises graviditet og fødsel i 2014/15 fik Ziko en pause i sin træning. Vi aftalte, at jeg overtog Ziko i september 2015, og jeg har siden trænet ham i PH-programmet i PH-Vendelbo, Sæby. Ziko har et fantastisk overskud med det helt rigtige temperament og drifter, hvilket gør ham perfekt både som brugshund og som familiehund.

Heitah’s Ziko er interessant som avlspartner til forbedring af brugslinierne, men vi forventer os også meget af ham på kommende udstillinger.

Den 26. november 2016 deltog vi i julekonkurrencen (PH kåringsprogram) i PH Brovst, hvor vi vandt med 104,5 point ud af 110 mulige. Du kan se resultatet her: Julekonkurrence PH Brovst 2016

Den 19. december 2016 blev Heitah’s Ziko PH kåret i Dansk Politihundeforening, og han er nu klar som konkurrencehund. I 2017 vil du kunne opleve ham til såvel konkurrencer som på udstillinger i Danmark.

Den 2. april 2017 fik Heitah’s Ziko af generalforsamlingen, Rottweiler Klubben Danmark, pokal for bedste PH kåring i 2016. Den er vi rigtig glade for.

Den 9. april 2017 blev Heitah’s Ziko stillet i Unghundeklassen i PH, Område 1 (Nordjylland). Her fik han en flot 3. plads med 172,1 point ud af 180 mulige. Dette gav ham en hel oprykning til Patruljeklassen, så nu er Ziko “Patruljehund” i Dansk Politihundeforenings program.

Den 30. april 2017 blev Heitah’s Ziko fremstillet til avlskåring i Skive. Han bestod og fik blandt andet følgende bemærkning af eksteriørdommer Susanne Evers:
Særlige fortrin: Hundens harmoni og omgængelighed.
Væsentlige mangler: Ingen.

Vi har for flere år tilbage opdrættet Schæferhunde i kennelnavnet Kennel Grøftekantens. Dette var hunde primært til konkurrence- og tjenestebrug i Politiet. Til daglig er jeg leder af Lokalpolitiet i Frederikshavn, og jeg har kvalificeret mig til PH-DM 3 gange. 2 gange med Schæferhund og sidst 1 gang med Malinois. Vi har ikke opdræt i Kennel Grøftekantens længere, men kan ikke lade være med at tilbyde denne prægtige Rottweiler han til avlstjeneste for egnede Rottweiler tæver.

Mere information:

Ziko stamtavle

Ziko mentalbeskrivelse

Ziko udstilling

Du er altid velkommen til at maile eller ringe og høre nærmere.

Bedste hilsner

John Lamp Henriksen
Mobil 81 71 17 00
Mail: john.henriksen@engelykke.dk